Om Oss

Minbod - lagerhotell er et nyoppstartet lagerhotell som ønsker å gi deg kvalitetslagring til en fornuftig pris. Lagerhotellet vårt er lokalisert på mjåvann industriområde 15 minutter vest for kr.sand sentrum og ligger meget sentralt. Lagerhotellet har i dag vannbåren varme i gulv, og dermed er det ingen fukt og frost muligheter. Våre boder har ulike størrelser, alt fra  5m2-160m2.

Minbod - lagerhotell er under utvikling og ønsker å bli en stor aktør innen lagring for privat og for bedrifter.Du har tilgang 24/7  og kan låne traller og utstyr når du ankommer fellesområdene.

Minbod - lagerhotell tenker på kostnader når vi bygger våre anlegg. Vi bygger bodene rimelige og vi har sensor på alt av lys i fellesområder. Alt dette resulterer i bedre priser for deg som kunde.

Minbod - lagerhotell er prisbevisste og ønsker å være konkurransedyktige. Derfor gir vi bindings-rabatt og har prisgaranti på boder av samme størrelse og kvalitet. Altså hvis du finner en bod som har samme kubikk/ størrelse hos våre konkurrenter vil vi matche denne prisen. 

Minbod - Lagerhotell kan også være behjelpelige med å hente og levere dine vare/møbler mot pristillegg. Dette avtales ved bestilling av bod. Det forutsetter at alt er pakket ned og klart når bilen kommer. Vårt lagerhotell eier i dag 1 stk lastebil og 1 stk varebil.

Minbod - Lagerhotell er forsikret mot brann og tyveri, men du som kunde må selv forsikre innboet du ønsker å lagre hos oss. Dette gjøres enkelt hos ditt forsikringsselskap.